Dimarts, 21 de setembre de 2021 - Edició 1153
La República

El Barça presenta una queixa a la UEFA pels retards d’hores en els vols de tornada de Berlín

Barcelona (ACN).- Després de l'eufòria per la cinquena Champions del Barça, la tornada a casa dels culers ha estat caòtica. Molts aficionats han hagut d'esperar més de dues hores en una nau on no hi havia llocs per seure. Davant d'aquesta situació, el FC Barcelona ha presentat una queixa formal a la UEFA per denunciar que les autoritats berlineses han “incomplert les condicions establertes per a la sortida dels socis i seguidors blaugrana de la capital alemanya” durant aquesta matinada. Segons el club, el màxim òrgan futbolístic europeu havia assignat per a l'arribada i sortida dels vols xàrter contractats una terminal en desús de l'aeroport de Schoenefeld a la qual “no es van prestar els serveis mínims requerits”.

Redacció
Redacció 07/06/2015

Segons un comunicat del Barça, uns 5.000 aficionats han estat confinats en un hangar entre la una i les cinc de la matinada a l'espera de ser col·locats en un vol de tornada cap a Barcelona, Girona i Madrid. Entre altres incidències, el club ha destacat els importants retards causats pel fet que les autoritats “només havien habilitat quatre llançadores per desplaçar els socis i seguidors fins als avions”. A més, el FC Barcelona també ha denunciat que no funcionava el servei de megafonia de la terminal i els “preus abusius” dels serveis bàsics, com les ampolles d'aigua.

El Barça també ha criticat que el personal de l'agència oficial de viatges del Club no va poder contactar amb cap responsable de l'aeroport ni de la UEFA per poder traslladar les queixes dels passatgers i resoldre les incidències.

Davant d'aquesta situació, el FC Barcelona ha explicat que va contractar conductors per agilitzar el trasllat dels aficionats als avions però que no va millorar gaire la situació perquè els xofers no es coneixien prou l'aeroport.

Per tot plegat, el FC Barcelona ha demanat disculpes als seus socis i aficionats per les molèsties que els han suposat aquests incidents.

Per la seva banda, molts seguidors blaugrana s'han queixat del caos i han lamentat el tracte rebut a través de les xarxes socials.