Dijous, 29 de juliol de 2021 - Edició 1099
La República

El Barça paga 40 milions per un jugador nomenat com el pitjor de la història d’un exequip seu

El Barça sembla que aquest any vulgui dilapidar totes les opcions als títols abans de començar. Primer de tot, la marxa sonada de Neymar, després, només un fitxatge, un lateral d'una lliga menor com la portuguesa i, ara, l'anunci (encara no oficial) d'un fitxatge per 40 euros d'un jugador de 30 anys i que milita en un equip xinès.

Redacció
Redacció 13/08/2017
La premsa esportiva catalana dóna per fet el fitxatge de Paulinho, un brasiler de 30 anys que juga de migcentre i que actualment està a les ordes del Guagnzhou , un equip xinès. El Barça pagarà una xifra que no s'adequa gens a la notorietat i edat del jugador, 40 milions d'euros.
 
Però no només això, resulta que Paulinho, que va arribar al Tottenham anglès com una gran estrella, va decebre el seu exequip fins a tal punt que el jugador va ser designat per la seva pròpia afició com el més gran fiasco del club.
 
Així ho explicava la revista Four Four Two. La publicació assegura que “en relació qualitat-preu, Paulinho encapçala el rànquing, però per baix. Va costar prop de 30 milions d'euros i va començar bé, però l'etiqueta de 'nou Lampard' aviat es va convertir en una mofa. El seu moment inoblidable ésun xut lamentable davant del Burnley el 2015”, afirma.