Dijous, 29 de juliol de 2021 - Edició 1099
La República

El Barça es querellarà contra “Aquí Hay Tomate”

Ronaldinho i el FC Barcelona han decidit querellar-se contra Telecinco i el programa Aquí Hay Tomate per emetre diversos reportatges que atempten contra el dret a l’honor i la intimitat de l’internacional brasiler. Aquest programa va emetre la passada setmana diverses imatges de Ronaldinho durant una festa nocturna celebrada a Brasil mentre la veu en of, que s’utilitzava com fil conductor del reportatge, es preguntava si el jugador estava borratxo o drogat.

Redacció
Redacció 15/11/2007

No obstant això, aquesta no és la primera vegada que Aquí Hay Tomte es fa eco de la vida privada de Ronaldinho, qui s’ha convertit en un dels jugadors de la Lliga espanyola més perseguits per la premsa rosa. El davanter del Barcelona, aconsellat pels serveis jurídics del club i assessorat pel despatx d’advocats Cuatrecasas, que serà l’encarregat de dur el cas, ha decidit querellar-se contra la cadena de televisió pel tractament ofensiu que, considera, sempre s’ha fet de les imatges en les quals apareix com protagonista.

I no són els primers. Al març de 2003 el confidencial MI Canoa, Telemadrid i Fernando Jaúregui, director del programa, van ser condemnats per un jutge a indemnitzar amb 600.000 euros a Kluivert i altres quatre futbolistes del Barça pel cas Hesperia. La sentència, va fallar contra els demandats per publicar una notícia sobre una festa en un hotel la nit abans de la derrota del seu equip davant el Rayo Vallecano. En la informació, Mi Canoa assegurava que Kluivert i els seus companys van contractar aquella nit els serveis de prostitutes.