Dijous, 17 d'Octubre de 2019 - Edició 448
La República

Economia aparta de les seves funcions un funcionari, parella de Gemma Montull, que hauria pagat obres del seu pis amb diners del Palau

El Departament d’Economia i Finances ha apartat de les seves funcions un funcionari del cos d’intervenció de la Generalitat que treballava en l’auditoria dels comptes del Consorci del Palau de la Música i és parella de la directora financera de la Fundació Palau de la Música, Gemma Montull. El Departament havia obert una investigació per determinar si el funcionari havia treballat amb professionalitat durant l’auditoria i aquest dimecres s’ha pres la decisió d’apartar-lo de les seves funcions quan s’han trobat factures d’obres realitzades al pis de la parella, per import de 97.000 euros, i que van pagar amb recursos de la Fundació del Palau de la Música.

Redacció
Redacció 29/01/2010

El Departament d’Economia ha informat en un comunicat que ja ha posat en coneixement de les autoritats judicials corresponents aquests fets i els ha transmès tota aquesta informació derivada de la investigació. Al mateix temps, també s’ha ampliat l’expedient al funcionari per determinar si es deriven noves responsabilitats i cal prendre altres mesures administratives.

Relacionats