Divendres, 23 de juliol de 2021 - Edició 1093
La República

Echenique dilapida amb un sol tuit l’equidistància dels comuns a favor de l’unionisme

Gerard Sesé @gerardsese | La caverna mediàtica torna a treure fum per intentar manipular l'opinió pública i intoxicar la campanya electoral abans del 21-D. I ho ha fet a través d'una de les agències per excel·lència, EFE, amb una notícia que se n'ha fet ressò El Periódico al mateix pur estil que quan ho va fer amb “the nota”. Com no podia ser d'una altra manera, el PP ja se n'ha aprofitat, però el més sorprenent de tot ha estat que també ho hagi fet Podemos. 

Redacció
Redacció 14/12/2017
Pablo Echenique, secretari d'Organització de Podemos a tot l'Estat i diputat al parlament d'Aragó, ha sorprès amb un tuit que podria firmar tot el bloc del 155. I ho ha fet fent ús d'una notícia que els Mossos ja han desmentit i que ha publicat El Periódico a través de l'Agència EFE. La peça afirma que la policia catalana va espiar Enric Millo, delegat del Gobierno a Catalunya i el líder del PPC, Xavier García Albiol.
 
Echenique usa l'enllaç de la notícia per afirmar que existeixen “paral·lelismes entre la direcció del Procés i la banda de Rajoy” dilapidant, d'aquesta manera, l'equidistància dels comuns a favor de l'unionisme. De fet, arriba a descriure les similituds que ell considera que tenen els independentistes amb la corrupció de l'Estat i cita “La Gürtel i el 3%”, el de “tapar la corrupció i les retallades amb la bandera” i “les clavegueres d'Interior i ara la utilització dels mossos”.