Dijous, 23 de setembre de 2021 - Edició 1155
La República

Duran surt escaldat en la vigília de la consulta interna d’Unió

En la vigília de la consulta interna d’Unió, els comentaris creuats entre els partidaris del Sí i del No a l’enrevessada pregunta continuen. En una entrevista a l’ACN aquest matí, Joan Rigol ha posat el crit al cel perquè Duran i Lleida hagi transformat la votació en un plebiscit al seu lideratge. “És improcedent que s’hi barregin qüestions de tipus personal”, ha expressat l’expresident del Parlament. 

Redacció
Redacció 13/06/2015

Doble tergiversació

Així, la consulta de demà està doblement tergiversada, perquè la pregunta és trampa, i a més Duran fa xantatge als militants amenaçant que si no voten Sí, l’estan fent fora del partit. És per això que Rigol també ha dit que “els personalismes” podrien desvirtuar la consulta. “El més important no és qui mana o deixa de manar a UDC i sí el futur de Catalunya”, ha reblat. L'expresident del Parlament insisteix que l'únic plebiscit és el plantejat pel president de la Generalitat, Artur Mas, per decidir el pròxim 27-S sobre la independència.

Rigol no serà a la llista de Mas

D’altra banda, sobre el seu futur polític, Joan Rigol ha descartat formar part d'una hipotètica llista electoral passat el 27-S. En aquest sentit, ha destacat que està a disposició del president Mas perquè les eleccions plebiscitàries siguin un èxit però assegura que ja “és vell” i que ha fet “tot el recorregut polític que li tocava”.