Dilluns, 14 de juny de 2021 - Edició 1054
La República

Duran recolza la proposta de Rajoy de crear un “Ministeri de Família”

El president d’UDC i candidat de CiU a les eleccions generals, Josep Antoni Duran i Lleida, ha vist avui ‘bé’ el Ministeri de Família que va prometre ahir el president del PP, Mariano Rajoy, si governa a partir del març, però ha demanat als populars que ‘canviï les seves actituds’ i apliqui més polítiques en aquest àmbit. Duran ha constatat que Espanya té un ‘dèficit notable’ en polítiques de família, motiu pel qual ha assegurat: ‘d’entrada em sembla bé’. Tot i això, ha afegit que existeix ara un Ministeri d’Habitatge i ‘no serveix per a res, excepte per fer propaganda’.

Redacció
Redacció 11/01/2008

A més, ha recordat a Rajoy que quan el seu partit va governar i CiU sol•licitava increments en els pressupostos per a ajudes a la família, el PP rebutjava aquestes demandes. Per tant, ha donat la ‘benvinguda’ a l’anunci d’un nou ministeri, però ha insistit que li interessa ‘molt més que el ministeri les polítiques reals a favor de la família’.

Podria ser que està content per la creació d’un nou Miniseri, i més si la cartera s’anomena ‘Família,’ perquè així pot tenir més possibilitats de ser ministre.