Diumenge, 26 de setembre de 2021 - Edició 1158
La República

Duran perd però s’aferra a la direcció

El 'sí' ha guanyat la consulta interna que aquest diumenge celebrava Unió per encarar el full de ruta del partit en el procés sobiranista. La proposta de la direcció s'ha imposat amb un pírric 50,90% de vots a favor, mentre que el 'no' que defensava el sector sobiranista s'ha quedat al 46,19%. Són 1.351 vots davant de 1.226, més de 2/3 dels militants d’Unió donen l’esquena a l’actual direcció. Però tot sembla mostrar que Duran i la resta de direcció oficialista s’aferraran a les cadires. La cara de Ramon Espadaler i els seus afins han estat una veritable prova de la derrota i la fotografia dels que han perdut mostra el contrari. Llàstima que Duran i els seus no acatin la democràcia i posin en perill un partit històric.

Redacció
Redacció 15/06/2015

Crits d’independència han rebut Antoni Castellà i els partidaris del no

El líder del sector independentista ha aparegut a la seu d’UDC juntament amb la resta de membres amb una cara de satisfacció i ha afirmat que Unió “està en plenes condicions” per ser al full de ruta després de la “victòria pírrica” del sí.

Castellà demanarà a la direcció d’UDC que aposti clarament pel procés

El líder del sector renovador proposarà aquest dilluns a la resta de la direcció “prendre la decisió més important de la història del partit” i “fer un pas endavant” amb el procés sobiranista. Castellà ha comparegut acompanyat de la presidenta del Parlament, Núria de Gispert, i el president del Consell Assessor per a la Transició Nacional, Joan Rigol, entre altres partidaris del no.

Espadaler ha comparegut amb els oficialistes amb cara de tristesa mentre Duran no ha piulat

Les dues fotos capturades per Descontruïnt ho diuen tot, mentre els del No han mostrat una certa satisfacció pel resultat malgrat la derrota, els oficialistes ho pagaven amb la cara desencaixada de tots els seus membres i sobretot la imatge d’un Duran desaparegut i que encara no ha piulat.

Denuncies de tupinada a Lleida

Les xarxes socials han estat clau a l’hora de denunciar irregularitats en algunes seus, fins i tot el representant del sector independentista Toni Castellà ha dit que el tema és molt greu i ho parlaran al comitè de govern d’Unió previst per avui.