Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024

Ofensiva contra Duran

|

- Publicitat -

Salvador Sostres va fort aquesta setmana. Si l’altre dia carregava contra la Fundació Trias Fargas, demanant que es tanqués, ahir va despatxar-se a gust amb Duran i Lleida. Una de les plomes més brillants i càustiques del país no perdona al líder socialcristià que primer és repostulés pel ministeri a Madrid i després es deixés  estimar pel PSC fins al punt de demanar la sociovergència. Sostres ha aplicat la seva sharia particular i ha dedicat un article duríssim al President del Comitè de govern d’Unió.

En un post al seu bloc personal titulat ‘Duran? Qui és aquest?’, l’escriptor i opinador assegura que ‘Duran no és qui marca l’estratègia de res a Convergència, ni compta per a res, ni és tan sols el soci petit: amb prou feines el diminut, i sense veu ni vot’.

Publicitat

Però l’atac de Sostres va més enllà, retratant el líder d’Unió d’aquesta manera tan explícita i despietada: ‘Duran és com un vell empleat que ja no s’aguanta els pets, però que surt més a compte esperar a que es jubili o a que t’agafi la llarga malaltia que no pas pagar la pasta que costa acomiadar-lo. Duran ja es veu que no s’aguanta els pets, ni físicament ni políticament, i Convergència no cal que ni es prengui la molèstia d’assumir el desgast de cap trencadissa. És més pràctic i més higiènic deixar que el temps, poc temps, faci el fet. I oblidarem la tieta’.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut