Dissabte, 25 de setembre de 2021 - Edició 1157
La República

Duran i Sánchez Llibre darrere les piulades de “Construïm” contra Mas

Madrid (ACN).- CDC considera que els missatges de Twitter signats per la plataforma Construïm -la plataforma impulsada per Josep Antoni Duran i Lleida- crítics amb el president de la Generalitat, Artur Mas, són obra de l'entorn del líder d'UDC, Josep Antoni Duran i Lleida, i del seu portaveu adjunt al Congrés, Josep Sánchez Llibre. Segons fonts d'aquesta formació, suposen una “deslleialtat” respecte a la federació i al seu propi partit que tindrà una resposta adequada per part de CDC. També a través de Twitter, el portaveu adjunt de CiU al Congrés, Pere Macias, ha avisat Construïm que mai construirà res amb aquest “pèssim estil” i el membre d'UDC, Antoni Castellà, s'hi ha referit com a “adversaris”.
 

Redacció
Redacció 29/04/2015

Els dos tuits que han encès la polèmica estan signats pel perfil de Construïm a Twitter i segons representants de la formació d'Artur Mas es poden atribuir directament al “nucli dur” d'UDC al Maresme.
 
Assenyalen directament el seu líder, Josep Antoni Duran i Lleida, que aquest dimecres no ha assistit a la sessió de control del Congrés per formular una pregunta al president del govern espanyol, Mariano Rajoy, per motius de salut.
 
El primer diu literalment: “Si algú es pensa que els EUA i/o la UE forçaran a Espanya a negociar la DUI que viatgi una mica i s'assabenti el pa que es dóna”.
 
El segon és encara més taxatiu: “Realitat: l'últim viatge de Mas als EUA és la primera vegada que un president de la @generalitat no aconsegueix una foto amb cap càrrec important”.
 
Els tuits ja han obtingut resposta per part de representants de CDC, com el portaveu adjunt de CiU al Congrés, Pere Macias, que ha advertit: @Construim_info Mai construireu res amb aquest pèssim estil”.
 
També del membre d'UDC i secretari d'Universitats, Antoni Castellà, que diu “Com va dir un conseller en l'últim CN d'@unio_cat i la majoria vàrem aplaudir, definitivament @Construim_info són els nostres adversaris!”