Dissabte, 19 de juny de 2021 - Edició 1059
La República

Duran confirma: “volem governar Espanya”

Duran i Lleia sembla que no vol que ens oblidem que ell vol ser ministre. Així ho ha deixat clar amb les seves últimes declaracions con, fins i tot, contradiu al president Jordi Pujol. Recordem que el convergent va afirmar que no volia cap acord de legislatura sinó pactes puntuals. El líder d’Unió, en canvi, ha dit que “volem governar Espanya”. Per tant, si aquest és el principal objectiu de Duran, s’entén que això passa per fer un pacte estable i, sí, evidentment, passa per ser ministre.

Redacció
Redacció 08/02/2008

Ara fa uns dies directe!cat us va explicar les declaracions de Jordi Pujol que deia que ni PSOE ni PP eren partits de fiar i, per tant, que no volia formar cap coalició estable sinó arribar a acords puntuals al llarg de la legislatura.

Ara, però, sembla ser que el cap de llista de CiU per Barcelona a Madrid torna a contradir el discurs. Josep Antoni Duran i Lleida, ha manifestat amb totes les lletres que ‘volem governar a Espanya’. La negativa a integrar-se en govern estatals va ser una constant durant tota la trajectòria política de Pujol, que ara dona prioritat a la recuperació del prestigi, del respecte i l’autoestima de Catalunya, per davant dels pactes de govern, com propugnava en un article publicat el dia 6 a La Vanguardia.