Diumenge, 1 d'agost de 2021 - Edició 1102
La República

Dues joves catalanes, entre els dinou morts al Love Parade d’Alemanya

Dues joves catalanes es troben entre els dinou morts d’aquest cap de setmana al festival de música electrònica Love Parade, que enguany se celebrava a la ciutat alemanya de Duisburg, segons han confirmat fonts del Ministeri d’Exteriors espanyol. Es tracta de dues joves estudiants universitàries, de Tarragona i Cambrils. Les famílies de les víctimes ja han estat informades i viatgen cap a Alemanya. Fonts diplomàtiques han indicat que es té constància d’almenys quatre ciutadans de l’Estat afectats a causa de l’allau humana al festival, dos dels quals són les víctimes mortals i els altres dos es troben bé.

Redacció
Redacció 25/07/2010

Les víctimes catalanes són C. Z., de Tarragona i estudiant de Psicologia, i M. A., de Cambrils i estudiant de Filologia Anglesa. Les dues noies gaudien d’una beca del programa Erasmus a la Universitat de Münster, al nord-oest d’Alemanya i a uns 80 quilòmetres de Duisburg.

Segons ha puntualitzat el Ministeri, encara no es disposen de les llistes de ferits per part del govern alemany i, per tant, no es té constància oficialment de quants ferits de l’Estat hi ha en el sinistre.