Dilluns, 26 de juliol de 2021 - Edició 1096
La República

Dos morts per una esllavissada a la muntanya de Montserrat

Els Bombers han informat que ha mort el treballador que havia quedat ferit greu en l’esllavissada que ha tingut lloc a Montserrat al voltant de les sis de la tarda d’aquest dijous. D’aquesta manera, ja són dos els morts causats per l’accident, que ha passat quan els homes feien tasques de consolidació del terreny afectat per l’esllavissada del 4 de novembre . Inicialment, un dels dos homes ha mort i l’altre ha resultat ferit greu. Llavors, però, ha mort mentre estava a l’ambulància a punt de ser traslladat a l’hospital. Al lloc del sinistre, hi segueixen treballant vuit dotacions dels Bombers. També continuen al lloc cinc patrulles dels Mossos.

Entre les patrulles dels Mossos d’Esquadra, hi ha la Unitat de Muntanya, que s’encarrega de fer l’aixecament dels cossos. L’helicòpter dels Bombers que hi treballava s’ha retirat al fer-se fosc.

Redacció
Redacció 13/11/2008

Segons les darreres informacions del Servei Català de Trànsit, la carretera BP-1121 es troba tallada al públic, tot i que s’ha obert únicament per baixar les persones que havien quedat a la zona del monestir. Aquesta tasca es realitza en combois custodiats pels Mossos d’Esquadra i Bombers. D’altra banda, la BP-1103 també es troba tallada.