Dimecres, 4 d'agost de 2021 - Edició 1105
La República

Doraemon i el petit dinosaure s’estrena només en versió catalana, amb 62 còpies arreu del territori

‘Doraemon i el petit dinosaure’ s’estrenarà aquest divendres només en versió catalana i se’n distribuiran 10 còpies per Barcelona ciutat i 52 arreu del territori. En concret, a Barcelona el film es podrà veure als cinemes Aribau Club, Bosque Multicines, Cinesa Diagonal, Cinesa Diagonal Mar, Cinesa Heron City, Glòries Multicines, Lauren Horta Multicines, Maremagnum, Palau Balañà i Warner La Maquinista. L’estrena de ‘Doraemon i el petit dinosaure’ en versió catalana, l’única que es distribuirà al territori, s’emmarca en la campanya ‘Dóna corda al cinema en català’, una iniciativa de sensibilització per facilitar i promoure la presència de la llengua catalana al cinema. Els darrers films de Doraemon també van estrenar-se en català, amb un espectacular èxit de públic entre els més menuts, provant que el cinema en català és rendible i té futur per endavant.

Redacció
Redacció 30/08/2007

A la resta del territori ‘Doraemon i el petit dinosaure‘ es podrà veure a Multicines Abrera (Baix Llobregat); Multicines Arenys (Maresme); Picarol a Badalona (Barcelonès); Multicines Baricentro a Barberà del Vallès (Vallès Occidental); Catalunya a Berga (Berguedà); Cine Filmax Castelldefels (Baix Llobregat); El Punt Cerdanyola (Vallès Occidental); Multicines Llobregat a Cornellà (Baix Llobregat); Multicines del Nord a Granollers; Filmax Gran Via i La Farga a L’Hospitalet de Llobregat (Barcelonès); Multicines Bages a Manresa; Mataró Park a Mataró; Cinemes Mollet (Vallès Oriental); Eix Macia Multicines a Sabadell; Atrium a Sant Andreu de la Barca (Baix Llobregat); Yelmo Cineplex Sant Cugat (Vallès Occidental); Retiro a Sitges (Garraf); Cinesa 24 Parc Vallès i Segle XXI (Terrassa); Lauren Viladecans (Baix Llobregat); Kubrick a Vilafranca del Penedès; Kursaal a Igualada i a Multicines Sucre a Vic.

A la demarcació de Girona es projectarà a Lauren Costa Brava a Blanes (Selva); Multicines Figueres; Albéniz i Oscar Girona; Cinemes Olot; Arinco a Palamós (Baix Empordà); Oscar Platja d’Aro (Baix Empordà); Cinemes Roses (Alt Empordà) i Cinebox Espai Gironès a Salt (Gironès). A la demarcació de Lleida a Rambla Lleida i a la de Tarragona a Amposta Cinemes; MCB Calafell (Baix Penedès); Oscar El Vendrell; Lauren Reus i Reus Palace; Lauren Tarragona i Oscar Les Gavarres a Tarragona i Oscar Tortosa.

En aquestes aventures prehistòriques, Doraemon i Nobita han d’evitar que els caçadors de dinosaures capturin el seu petit amic dinosaure Pisuke.