Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Dir Emotions

|

- Publicitat -

Dir Emotions, és la nova revista dels Clubs de Fitness DIR i substitueix la revista Vida en Forma.

S’envia mensualment al domicili dels més de 80.000 clients que el Grup DiR té a Barcelona, s’encarta mensualment a diferents diaris i té una tirada total de 140.000 exemplars. Aquesta és una publicació amb un disseny més actual, que neix amb la intenció de seguir promocionant els hàbits saludables entre la població de Barcelona, i on els pilars fonamentals són la pràctica regular d’exercici, una nutrició equilibrada, el control de l’estrès, unes relacions i un oci saludables. També conté informació sobre Barcelona i una portada d’autor amb un personatge emblemàtic com a protagonista, del qual en descobrim la seva cara més humana.

Publicitat

Els Clubs DiR publiquen també ara una nova revista titulada CLUB EMOTIONS, aquesta substitueix l’antic suplement, Actualitat DiR, que s’editava amb Vida en Forma i conté una informació més corporativa i relacionada amb el dia a dia i amb totes les àrees de negoci dels clubs.

Característiques tècniques

Edita: Gestora Clubs DIR, SL
Adreça: C/ de la Indústria, 90-92, entl. 6aª , Barcelona
Telèfon: 93 450 48 18 
Fax: 93 450 09 36
Correu electrònic
: info@dirfitness.es
Web: http://www.dir.cat

Per a més informació sobre la revista i altres publicacions periòdiques en català us podeu adreçar a www.lesrevistes.cat

Publicitat

Opinió

Minut a Minut