Dissabte, 31 de juliol de 2021 - Edició 1101
La República

Dimiteix el secretari provincial del PP a Girona per la ‘ignorància, indiferència i falta de consideració’ de Millo

El secretari provincial del Partit Popular de Girona, Antonio Pelegrín, ha presentat la seva dimissió irrevocable al president del partit a les comarques gironines, Enric Millo, en considerar que els pactes precongressuals que van motivar la retirada de la candidatura del secretari dimissionari per a la presentació posterior d’una única candidatura encapçalada per l’actual president no s’han complert. Pelegrín afirma que no se sent ‘còmode’ amb l’actual direcció i que ha decidit deixar el càrrec per la ‘ignorància, indiferència i falta de consideració’ de Millo cap al fins ara secretari provincial.

Redacció
Redacció 22/02/2009

En una nota feta pública aquest dissabte, Pelegrín ha volgut agrair ‘de forma molt especial’ el suport de tots aquells militants que li van donar suport a l’hora de presentar la seva candidatura al congrés provincial. Malgrat la seva sortida, el fins ara secretari general del PP gironí ha reafirmat la seva ‘lleialtat’ cap al Partit Popular perquè representa els seus ‘principis ètics i polítics’ i ha dit que seguirà defensant ‘com un militant més’ els seus ideals de ‘llibertat, justícia i benestar’.

Enric Millo va ser elegit president del PP de Girona amb el 94% dels vots el passat 29 de novembre en l’11è Congrés Provincial del PP gironí. La seva era l’única candidatura en aquest congrés, amb Antonio Pelegrín com a secretari general.