Dimarts, 15 de juny de 2021 - Edició 1055
La República

Diferents activitats esportives a Girona serviran per reivindicar seleccions catalanes

Activitats de diferents esports serviran aquest dissabte a Girona per celebrar el III Dia de les Seleccions Catalanes. Basquetbol, handbol, tennis de taula, rugbi XIII o exhibicions de trial seran eines per reivindicar l’oficialitat dels equips catalans. La diada, que organitzen la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes i l’Ajuntament de Girona, arriba enguany a la tercera edició després d’haver visitat Vic, el 2006, i Reus el 2007. Fontajau, Plaça de la Constitució, Devesa, Palau Sacosta o les instal·lacions del GEiEG seran alguns dels llocs on tindran lloc les diferents activitats que començaran a les sis de la tada del divendres i acabaran a les deu del matí del diumenge.

Redacció
Redacció 04/06/2008

A la jornada estrictament esportiva s’hi sumaran jocs participatius i dos concerts amb la intervenció de grups musicals prou coneguts als Països Catalans com ‘Antonia Font’ o ‘els Pets’.

Els actes del III Dia de les Seleccions Catalanes han estat presentats aquest dimarts a l’Ajuntament de Girona amb l’assistència de l’alcaldessa de la ciutat, Anna Pagans; el president de la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes, Xavier Vinyals, així com diferents esportistes i presidents de federacions catalanes.