Dimarts, 3 d'agost de 2021 - Edició 1104
La República

Deu Mil a Brussel·les per l’Autodeterminació convoca la primera trobada a Torroella

La iniciativa que pretén aglutinar a tot el catalanisme de manera transversal, ‘Deu Mil a Brussel·les per l’Autodeterminació’, ha fet una crida a tots els sobiranistes i ha organitzat una trobada el proper dia 18 a Torroella de Montgrí per explicar el projecte, la tasca desenvolupada i la organització de la mobilització.

Redacció
Redacció 14/10/2008

La iniciativa ‘Deu Mil a Brussel·les per l’Autodeterminació’, de caràcter transversal, nascuda de la societat civil i fonamentada en la participació activa de totes les persones coordinades a nivell local i comarcal, ha sorgit com a resposta a l’article ‘Perplex, jo?’ que va publicar Enric Canela, i als comentaris dels seus lectors, es va iniciar immediatament la seva difusió a través d’un grup del Facebook amb més 1850 adherits i, posteriorment, a la nostre web deumil.cat.

La trobada té previst iniciar-se a les 11:30 del matí al Museu de la Mediterrània de Torroella. Hi haurà un dinar opcional posterior. Els detalls i les incripcions poden consultar-se al web de la iniciativa, deumil.cat