Edició 1955

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 02 de desembre del 2023
Edició 1955

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 02 de desembre del 2023

Detenen l’agressor d’un Mosso durant la manifestació de l’Assemblea d’Okupes de Barcelona

|

- Publicitat -

“Els fets van passar el dissabte dia 19 quan l’autodenominada Assemblea d’Okupes de Barcelona va convocar una manifestació no comunicada”, han explicat els Mossos. La concentració dels manifestants es va fer al Portal de l’Àngel amb plaça Catalunya. Segons l’Oficina del Portaveu, el mosso d’esquadra agredit formava part del cordó de seguretat habilitat per la brigada mòbil, per tal de protegir l’ordre públic i evitar possibles aldarulls per part dels manifestants.

Publicitat

Els Mossos han explicat que una vegada iniciada la marxa d’aquesta manifestació, aproximadament a dos quarts de set de la tarda i a l’altura del carrer Fontanella, l’agent va rebre, per part del detingut, un cop de puny a la cara, que li va causar fractura nasal. A causa d’aquestes lesions, el policia es troba de baixa laboral.
L’agressió a l’agent dels Mossos va tenir lloc durant la polèmica manifestació okupa de dissabte, on els Mossos van utilitzar per primer cop el kubotan, el polèmic punxó que, segons els antisistema, estaria prohibit per ser antireglamentari.

Publicitat

Més notícies

Opinió