Dijous, 7 de juliol de 2022 - Edició 1442
La República

Detenen un seguidor de l’Espanyol al Prat per amenaçar de mort els Mossos d’Esquadra

Els Mossos d’Esquadra van detenir ahir a l’aeroport del Prat de Barcelona un seguidor de l’Espanyol per amenaçar de mort els agents de la policia catalana i negar-se a ser identificat, segons han confirmat els Mossos d’Esquadra.

Redacció 17/05/2007

El mateix aficionat, Oscar E.M., de 35 anys i veí de Barcelona, havia protagonitzat unes hores abans un altre incident en pujar al capó d’un cotxe durant la protesta d’uns 200 seguidors davant de la terminal A perquè el seu vol a Glasgow, on es va disputar la final de la Copa de la UEFA entre el Sevilla FC i RCD Espanyol, havia estat cancel·lat.

Després d’aquest primer incident, ocorregut poc després de les 7 del matí, els agents es van limitar a identificar el seguidor i a localitzar el propietari del vehicle, que de moment no ha presentat denúncia. Tot i això, hores després el mateix seguidor va enfrontar-se als Mossos d’Esquadra, que el van detenir per resistència a l’autoritat i amenaces.

L’aeroport del Prat va ser l’escenari d’un altre incident quan un aficionat de l’Espanyol va llençar una llauna de cervesa a una periodista de TV3, que va decidir no presentar denúncia. Els agents van identificar l’aficionat, que no ha estat detingut.

La policia catalana, encarregada de la seguretat ciutadana dins de l’aeroport del Prat, va mantenir durant unes hores el dispositiu previst per a la sortida d’aficionats de l’Espanyol en direcció a Glasgow, compost per diverses patrulles de la brigada mòbil, els antiavalots, davant la presència de seguidors radicals.