Edició 1896

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 04 de octubre del 2023
Edició 1896

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 04 de octubre del 2023

Detenen un seguidor de l’Espanyol al Prat per amenaçar de mort els Mossos d’Esquadra

|

- Publicitat -

El mateix aficionat, Oscar E.M., de 35 anys i veí de Barcelona, havia protagonitzat unes hores abans un altre incident en pujar al capó d’un cotxe durant la protesta d’uns 200 seguidors davant de la terminal A perquè el seu vol a Glasgow, on es va disputar la final de la Copa de la UEFA entre el Sevilla FC i RCD Espanyol, havia estat cancel·lat.

Publicitat

Després d’aquest primer incident, ocorregut poc després de les 7 del matí, els agents es van limitar a identificar el seguidor i a localitzar el propietari del vehicle, que de moment no ha presentat denúncia. Tot i això, hores després el mateix seguidor va enfrontar-se als Mossos d’Esquadra, que el van detenir per resistència a l’autoritat i amenaces.

L’aeroport del Prat va ser l’escenari d’un altre incident quan un aficionat de l’Espanyol va llençar una llauna de cervesa a una periodista de TV3, que va decidir no presentar denúncia. Els agents van identificar l’aficionat, que no ha estat detingut.

La policia catalana, encarregada de la seguretat ciutadana dins de l’aeroport del Prat, va mantenir durant unes hores el dispositiu previst per a la sortida d’aficionats de l’Espanyol en direcció a Glasgow, compost per diverses patrulles de la brigada mòbil, els antiavalots, davant la presència de seguidors radicals.

Publicitat

Més notícies

Opinió

Editorial