Diumenge, 2 d'abril de 2023 - Edició 1711
La República

Detenen a Lleida dos homes que suposadament es dedicaven a fer exàmens de conduir fent-se passar per altres persones

Els detinguts són Raimonds B., de 37 anys natural de Ghana i veí de Vic (Osona), i Soule O., de 34 anys, natural de Costa d’Ivori i veí de Canovelles (Vallès Oriental). La policia continua investigant aquest presumpte frau per determinar quantes falsificacions haurien comès els detinguts i si tenien algun altre col·laborador. Segons sembla, els detinguts vivien d’aquesta activitat, suplantar la identitat d’altres ciutadans africans i fer l’examen al seu lloc.

Redacció 26/06/2007

Els Mossos d’Esquadra han detingut a Lleida dos homes africans que suposadament es dedicaven a fer exàmens teòrics de conduir fent-se passar per altres persones amb qui podien ser confosos per la semblança física. L’alerta la va donar la Prefectura Provincial de Trànsit al detectar que els reconeixements mèdics que havien presentat per poder examinar-se podien ser falsificats. Els detinguts són Raimonds B., de 37 anys natural de Ghana i veí de Vic (Osona), i Soule O., de 34 anys, natural de Costa d’Ivori i veí de Canovelles (Vallès Oriental). La policia continua investigant aquest presumpte frau per determinar quantes falsificacions haurien comès els detinguts i si tenien algun altre col·laborador.

Els dos homes van ser detinguts fa una setmana al polígon dels Frares de Lleida quan precisament sortien de fer un examen teòric de conduir. Segons sembla, els detinguts vivien d’aquesta activitat, suplantar la identitat d’altres ciutadans africans i fer l’examen al seu lloc. Tots dos van quedar en llibertat amb càrrecs després de declarar davant del jutge de guàrdia. Estan acusats de delictes de falsificació documental i usurpació d’identitat.