Dilluns, 26 de juliol de 2021 - Edició 1096
La República

Suma’t a la campanya ‘Adéu autonomia. Dignitat és independència!’

Coincidint amb la sentència contra l’Estatut i contra el pacte Catalunya-Espanya sorgit de la transició, directe!cat reactiva la campanya Adéu autonomia. Dignitat és independència. Al marge de la retallada efectuada per Espanya al nou l’Estatut aprovat pel poble de Catalunya, el simple fet de no respectar una decisió votada majoritàriament per la ciutadania certifica que Espanya té por a la democràcia i comporta, per extensió, l’expedició de l’acta de defunció de la seva legitimitat, la de l’Estatut i la fi la via autonomista. En aquest context, directe!cat convida els seus lectors a llençar un missatge als polítics dient-los quins creuen que han de ser els següents passos que ha de seguir el país. Podreu seleccionar un dels dissenys que el nostre ninotaire Aleix Saló ha fet per a l’ocasió, afegir-hi la vostra proclama, difondre-la a través de les xarxes socials i instar els vostres amics i familiars a alçar la veu.

Redacció
Redacció 28/06/2010

En un moment d’aquesta transcedència fora bo tenir present la màxima que predicava John Fitzgerald Kennedy: ‘No us pregunteu què pot fer el vostre país per vosaltres, pregunteu-vos què podeu fer vosaltres pel vostre país’. És per això que directe!cat inicia la campanya Adéu autonomia. Dignitat és independència en què la ciutadania podrà expressar quins creuen que han de ser els següents passos que ha de seguir el país. Acceptar la retallada? Continuar desplegat l’Estatut? Fer un govern de concentració nacional? Apostar per la independència? Convocar un referèndum?

Com participar
directe!cat us ofereix la possibilitat de crear la vostra pròpia pancarta reivindicativa per esperonar els polítics catalans i indicar-los quin creieu que és el camí que han de seguir.

Fent clic aquí podreu seleccionar un dels dissenys que el nostre ninotaire Aleix Saló ha fet per a l’ocasió i afegir-hi la vostra proclama. Un cop la vostra vinyeta reivindicativa s’hagi creat, podreu difondre-la a través de les xarxes socials i instar els vostres amics i familiars a alçar la veu.

Tal i com ha demostrat l’experiència de les consultes sobre la independència, la força de la societat civil a Catalunya és capaç de liderar l’agenda i el debat.