Diumenge, 20 de juny de 2021 - Edició 1060
La República

Després de la Mamma, la TIA

La febre dels musicals a Barcelona sembla anar amb sense aturador, i sembla que els programadors teatrals de la ciutat planegen continuar amb les estrenes d’aquest gènere, sempre en estricte […]

Redacció
Redacció 26/05/2008

La febre dels musicals a Barcelona sembla anar amb sense aturador, i sembla que els programadors teatrals de la ciutat planegen continuar amb les estrenes d’aquest gènere, sempre en estricte castellà, això sí. Els pocs musicals que s’atreveixen amb el català, com el fantàstic Boscos endins, no reben el suport institucional que caldria i han de tancar la barraca abans d’hora.

L’últim d’aquests espectacles que veurà la capital catalana és caspós a més no poder: després de la Mamma (mia), arriba la TIA, i amb ella Mortadelo i Filemón. Com ho llegiu, els dos personatges del còmic de Francisco Ibàñez tindran el seu propi musical, coincidint amb el 50è aniversari de la històrieta. L’espectacle podrà veure’s a partir del 4 de setembre al teatre Tívoli.

Suposem que al musical hi podrem veure tota la fauna d’Ibàñez, que cantaran adaptacions de diverses cançons espanyoles -com no podia ser d’una altra manera- de les dècades dels anys 70, 80 i 90. Caspa total.