Divendres, 23 de juliol de 2021 - Edició 1093
La República

Després de cinc anys d’obres, la nova plaça de Lesseps no convenç als graciencs

Després de cinc llargs anys d’obres i incoveniències, la nova plaça de Lesseps, que ha d’inaugurar-se abans de Nadal, no agrada als veïns. Asseguren que el nou disseny en superfície, que compta amb estructures metàl·liques ornamentals ‘de ferro pintat gris’ ha fet perdre encant a la zona. A més aquestes estructures 0són d’una excessiva volumetria i alçada’ i no permeten la correcta visibilitat d’edificis emblemàtics com la Casa Ramos o la nova biblioteca Jaume Fuster.

Els veïns, organitzats a la Plataforma ‘Una altra plaça Lesseps és possible’, demanen que es replantegin aquestes estructures ornamentals, mentre que des del consistori asseguren que no es canviarà res, ja que no hi ha hagut cap canvi en el projecte aprovat fa cinc anys.

Redacció
Redacció 11/11/2008

Des de l’Ajuntament de Barcelona asseguren que ja van consensuar el projecte en el seu dia amb els veïns a través d’un procés participatiu.

Malgrat la imminent inauguració de la urbanització en superfície, les obres a Lesseps no acabaran, ja que quedarà pendent la futura estació de la Línia 9 del metro.