Divendres, 30 de juliol de 2021 - Edició 1100
La República

Descobriu el Rugbi XIII a Girona

L’Associació Catalana Rugby Lliga organitza per primer cop una trobada per difondre el rugbi a XIII a Catalunya. La jornada serà el proper dissabte 3 de novembre a Girona, i inclourà des de xerrades tècniques a la pràctica en terreny de joc i finalment un partit entre els participants i un combinat nord-català. La direcció tècnica serà d’alt nivell i estarà encapçalada per Jacques Jordà, ex-seleccionador nacional francès. Després d’una temporada pletòrica per l’equip de rugbi a XIII de la Catalunya Nord, els Catalans Dragons, és l’hora que al Principat comença a arrelar l’afició per aquest esport.

Redacció
Redacció 31/10/2007

No hi faltarà tampoc un dinar conjunt entre tots els participants i un tercer temps final que coincidirà amb les Festes de Girona per acabar d’arrodonir el dia.

A continuació us adjuntem el programa d’actes:

10.30 h. Recepció dels participants i esmorzar.
11.00 h. “ El rugbi a XIII que és ? ” (Orígens, el rugby XIII a la Catalunya Nord i al món, el punts comuns i les diferències amb el rugby a XV . Reglament.
11.30 h. Taller esportiu: les bases tècniques. Pràctica al terreny de joc. Tot a càrrec de Jacques Jordà (ex-seleccionador nacional francès) i Llorenç Roldos (Tècnic de 1er grau)
13.30 h. Dinar
14.30 h. Projecció d’un partit internacional (Final de la Cup 2007 : St. Helens / Dragons Catalans)
16.00 h. Taller esportiu : perfeccionament. Pràctica al terreny de joc.
17.00 h. Partit entre tots els participants i un combinat format pels equips de Palau XIII i l’UTC (l’Unió Tretzista Catalana) equips de la Catalunya Nord.
19.00 h. Cloenda i lliurament de recordatoris
20.00 h. Tercer temps. Festes de Girona

La inscripció és totalment gratuïta i inclou totes les activitats esportives i l’esmorzar i el dinar. Els interessats en participar en aquesta trobada, han de confirmar  la seva assistència i la quantitat que seran trucant als telèfons 645893269 o 0033614819267 (Catalunya Nord) o escrivint a info@rugbylliga.cat.