Dimarts, 27 de juliol de 2021 - Edició 1096
La República

Denuncien una campanya no autoritzada a la xarxa per demanar el vot per C’s

Redacció| Els usuaris de Twitter han fet saltar les alarmes. Segons han denunciat als seus perfils a la xarxa social, desenes de persones estan rebent e-mails no autoritzats que demanen el vot per a Ciutadans: són correus electrònics que haurien rebut les darreres hores sense haver facilitat mai la seva adreça per tal d'autoritzar que se'ls enviés aquest tipus de continguts.

Redacció
Redacció 19/12/2017
Tot i que no queda clar qui hi ha al darrere (no ve signada), és bastant problable que es tracti d'una campanya d'enviaments massius, ja que el text que reben els usuaris és el mateix per a tothom i des de les adreces info@democraciaciudadana.org o democraciaciudadanacat@gmail.com.

Segons expliquen els afectats, és impossible donar-se de baixa perquè el correu et porta a una pàgina d'error que no permet completar la sol·licitud. Molts han manifestat que denunciaran els fets a l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades.

La resposta de Ciutadans

Ciutadans ha informat constància a través de les mateixes xarxes socials d'aquest suposat enviament massiu, a una base de dades socials desconeguda. Segons el partit taronja algú hauria suplantat la identitat del seu partit. 
 
Mitjançant un comunicat, Ciutadans ha constat que l'enviament massiu s'ha produït sense consentiment ni coneixement per part del patit.