Dimecres, 28 de juliol de 2021 - Edició 1098
La República

Denuncien una campanya d’assetjament contra el regidor de Puig-reig que va descobrir factures falses de l’ajuntament

A primers d’ocubre, els regidors de Puig-reig  Josep Clotet i Laura Parramona, d’ERC i el PSC respectivament, van denunciar l’aparició de factures falses a l’ajuntament. En concret, els dos edils a l’oposició del municipi governat per ICV i CiU, explicaven en la seva denúncia que el dia 2 d’octubre es va entrar un document a l’ajuntament amb el número 3.812. Però la factura incorporava la següent anotació escrita a mà: ‘aquesta factura està canviat el concepte per camuflar-la a l’oposició, tal i com se’m va demanar, concepte real: x”.

L’anotació, col·locada presumiblement per error, evidenciava segons els regidors d’ERC i PSC que ‘aquest equip de govern s’estima més enganyar i mentir que parlar de les coses i dels problemes del poble amb l’oposició, tot i que reiterades vegades els hi hem dit que estem aquí per parlar després ens entendrem o no, però enganyar d’aquesta manera ho trobem d’una baixesa incommensurable’.

Les represàlies no s’han fet esperar. Clotet ha escrit una carta als seus veïns en què explica ‘fins ara cada dia anava a l’ajuntament,demanda la clau de la sala de plens,els registres d’entrades i sortides i feia la meva tasca de regidor. I ho feia així perque l’equip de govern així ho va voler en el seu moment, ara ja fa més d’un any’.

Redacció
Redacció 22/10/2008

I segueix explicant ‘ara l’equip de govern ha canviat d’opinió i per què? M’han deixat un trosset de taula entremig d’una fotocopiadora a les oficines de l’ajuntament;on treballen els funcionaris on entra i surt gent, enmig de soroll i si algun dia la taula és plena dret al taulell i si tot això no m’està be, la resposta és ben fácil,m’han dit que hem quedi a casa meva. I la documentació ja no la puc veure al dia’.

I la missiva acaba dient ‘per acabar només vull dir que seguiré treballant pel meu poble tot i les dificultats, i denunciaré tot allò que cregui que l’equip de govern no ho està fent correcte. Els serveis jurídics d’ERC estan estudiant el cas i pendran les mesures que calguin, en funció de l’actitud de l’equip de govern’.