Diumenge, 20 de juny de 2021 - Edició 1060
La República

Demolidores declaracions d’un estret col·laborador de Manos Limpias a RAC1

L’empresari Fernando Martínez Dalmau va ser durant deu anys el responsable de seguretat de Manos Limpias i va abandonar el pseudosindicat perquè va veure “coses estranyes” i que els “números no quadraven” segons va publicar ABC. En declaracions a RAC1 ha assegurat que arran de la detenció de al cúpula del sindicat ultra “Sortiran noms coneguts i noms d'empreses. “Parlem de grups de comunicació, presidents de grups de comunicació, alguns dels quals han passat per moments molt delicats. […] Hi ha també presidents de grups immobiliaris”, ha apuntat Dalmau. Preguntat per Jordi Basté si es referia a intereconomia o 13TV, ha declinat confirmar-ho perquè està en mans de la Fiscalia.

Redacció
Redacció 15/04/2016

Molts noms implicats veuran la llum

Martínez Dalmau ha explicat que la procedència del diner i l’us de Manos Limpias com a instrument l’han fet servir molta gent i d’altes instàncies i que hi ha molts noms que veuran la llum. També ha parlat de contactes del sindicat amb Jutges per parlar de casos. M. Dalmau en la seva declaració ha assenyalat directament l’advocada López Negrete: “Quan entra ella, m’adono que les coses no eren com abans, amb fluxos constants de diners entrant i sortint”.

Amenaces de Bernard  

Martínez Dalmau ha assegurat que no col.labora amb la justícia per no ser processat perquè no té res a veure amb aquestes pràctiques i només és un testimoni. També ha acusat Miguel Bernard d’haver-lo amenaçat. “Tinc els escrits. Em deia que em posaria una querella però sabia que amb mi no valia perquè tinc documents i testimonis. Ho ha fet constantment”, ha relatat.