Dijous, 17 de juny de 2021 - Edició 1057
La República

Demolidora resposta d’Alfred Bosch a Colau

El president del grup d'ERC a l'Ajuntament de Barcelona, Alfred Bosch,  ha respost  la carta que  l’alcaldessa de Barcelona li ha adreçat a través del diari ARA. Des d’aquest mateix mitjà li pregunta: “Què estàs fent, Ada? No comparteixo el que estàs fent”.  Bosch argumenta que Colau vol empènyer ERC a fer tot el contrari del que els republicans proposen: una fórmula “nova i neta” com a Badalona i Sabadell  que esquivi casar-se amb el PSC , un partit que ha manat 32 anys a la ciutat, que més representa l’establishment  i que és el partit més sota sospita de la història del consistori. I en canvi, Colau vol que entrin a formar part d’un govern que ja té cuinat amb els socialistes i que és injustificable.

Redacció
Redacció 11/05/2016

Colau tria la fórmula còmoda

“No em puc creure que t’ho creguis. Una altra cosa és que sentis el pes de la minoria amb què governes, que apostis per una sortida fàcil i pràctica”, diu Bosch que afegeix: “Té mèrit que facis autèntics esforços per justificar el que no té justificació, però a nosaltres no ens facis combregar amb rodes de molí, si us plau. Tenim molt clar que apostem pel futur i volem deixar enrere el passat”.
 
“Ja teniu gairebé tancat el pacte per tornar a fer el mateix de sempre amb els de tota la vida”

Bosch recorda que el model de ciutat que representa el PSC, els republicans ja el van rebutjar fa prop de deu anys i demana a Colau que si queda alguna esquerda sense tancar que ho reconsideri i adverteix que si no vol o pot rectificar es veu en la obligació de fer una crida a totes aquelles persones que van donar suport a Colau, al carrer i les urnes a que  ajudin  a convèncer a Colau que  no cal renunciar als ideals més sincers perquè hi ha una alternativa clara al retorn al passat. Bosch també es dirigeix a les persones afins als comuns: “Sabeu que tot allò no acaba, no pot acabar, en un pacte de despatxos, un pacte inexplicable, amb els que sempre han manat a Barcelona”.