Dissabte, 31 de juliol de 2021 - Edició 1100
La República

Demòcrates ironitza amb una campanya per l’1-O

Què passarà si guanya el 'Sí'? No es podrà seguir “finançant la Fundació Francisco Franco”, “veure guanyar al PP i PSOE”, “votar partits de la 'puta i la Ramoneta'” o “finançar el corredor 'MADRITerrani'”.

Redacció
Redacció 07/08/2017
Seguir “finançant la Fundació Francisco Franco”, “veure guanyar al PP i PSOE”, “votar partits de la 'puta i la Ramoneta'” o “finançar el corredor 'MADRITerrani'”.
 
Aquestes seran alguns que fets que 'No' es podran seguir fent a Catalunya si guanya el 'Sí' en el referèndum de l'1-O. Aquest to irònic sobre els “avantatges” que suposa seguir a l'estat espanyol és l'eix d'una nova campanya endegada per Demòcrates de Catalunya i que ha presentat aquest dilluns en roda de premsa.

Per les xarxes socials

 
El portaveu de la formació, Antoni Castellà, ha indicat que el “provocador” dels vídeos, que es difondran pròximament a les xarxes socials, està especialment pensat per als indecisos o els qui estan en contra del referèndum perquè aposten per una “tercera via” o perquè encara “veuen avantatges de quedar-se a l'Estat”.
 
A banda dels vídeos, a mitjans d'agost Demòcrates farà campanya presencial sobre l'1-O a diversos punts de la costa catalana.