Dissabte, 31 de juliol de 2021 - Edició 1101
La República

Demanen que la parada Campus Sud de la futura L9 del metro passi a dir-se Camp Nou

El grup municipal de CiU a Barcelona portarà a votació a l’Ajuntament que la ciutat reclami a l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) que la parada ‘Campus Sud’ de la futura Línia 9 del metro passi a dir-se ‘Camp Nou’.

La Comissió de seguretat i mobilitat que s’ha de celebrar dijous al matí discutirà i aprovarà, si s’escau, aquesta proposta de CiU que recull la petició del FC Barcelona i d’altres entitats de la ciutat i de Catalunya, com TV3, Catalunya Ràdio i el diari ‘Sport’. El portaveu del grup de CiU, Joaquim Forn, ha explicat que la nova parada de la L9 prevista als entorns del Camp Nou ‘tindrà com a referent el nom de l’estadi d’un club emblemàtic’.

Redacció
Redacció 23/10/2008

Forn ha explicat que ‘no és la primera ni serà l’última vegada que en una ciutat una parada de metro agafa el nom d’un símbol esportiu o cultural, i aquesta és, sense dubte, també una bona manera d’apropar el metro als ciutadans’. Ha recordat que ‘el FC Barcelona disposa també d’un dels museus més visitats de Catalunya’. Per tot plegat, CiU defensarà una proposició a la Comissió de seguretat i mobilitat del dijous, per la qual s’acorda ‘instar al consell d’administració de l’Autoritat del Transport Metropolità a que l’estació prevista de la Línia 9 Campus Sud passi a denominar-se Camp Nou.