Dilluns, 26 de juliol de 2021 - Edició 1096
La República

Demanen el divorci d’un exdirigent de Ciutadans per la seva obsessió contra el català

L’exdona de Carmelo González, que va saltar a la fama per protagonitzar una vaga de fam de 24 hores en contra del català a l’escola i candidat de Ciutadans a l’alcaldia de Sitges, vol retirar-li la custodia dels fills en considerar que està obsessionat contra la llengua catalana i que dificulta que els seus fills es relacionin amb normalitat amb la resta de companys de l’escola.

Redacció
Redacció 14/10/2008

El propi diari El Mundo, publicitador de tots els grups que promouen un retrocés del català en l’ús social i l’escola, explica que la dona de González considera que ‘el seu extremisme polític està provocant que els seus fills puguin tenir problemes de comunicació amb la resta d’alumnes. Ja hi ha una ruptura de relacions amb la resta de pares’ o que sovint es mostra ‘hostil i autoritari’ i que incitava als fills a promoure boicot als productes catalans.

El 2007 va encapçalar la llista electoral de Ciutadans a Sitges. Va voler presentar la seva candidatura per Barcelona per a les eleccions generals, però finalment el candidat va ser Albert Rivera. Enfadat amb Rivera, es va donar de baixa del partit. Posteriorment, es va afiliar al PP de la mà de Daniel Sirera.