Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024

Demanen 10 anys de presó per un capellà que va introduir droga a la Model

|

- Publicitat -

L’escrit fiscal indica que el capellà actuava d’acord amb l’altre intern per entrar droga en el centre. Per això, el 2 de març del 2005 va contactar amb una persona a la sortida de l’estació de metro d’Entença, que li va donar un porta CD i una tovallola rosa. El capellà ho va agafar i va introduir-ho dins de la presó aprofitant que no passava cap control per les funcions que hi feia dins del centre.

Un cop dins va cridar a Benjamin a la capella on li va donar el porta CD així com la tovallola que havia de servir com a senyal perquè l’intern a qui anava dirigida la droga s’aproximés a aquest pres. Tot i això, els funcionaris de la presó van escorcollar a Benjamin quan va sortir de la capella i van trobar en el porta CD trossos d’haixix així com un sobre amb pols blanc que va resultar ser heroïna.

Publicitat

En concret dins del porta CD hi havia 50,8 grams d’haixix en barres i uns 8 grams d’heroïna. La Fiscalia recorda que el gram de haixix val 5 euros en el mercat negre i el de heroïna 70 euros. Ara l’Audiència de Barcelona ha d’assenyalar el judici contra els acusats que s’enfronten a deu anys de presó.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut