Edició 1779

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 09 de juny del 2023
Edició 1779

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 09 de juny del 2023

Debut oficial de la selecció catalana d’hoquei patins femení amb èxit rotund

|

- Publicitat -

El debut oficial de Catalunya va ser el divendres passat a Xile. Fou amb motiu de la Copa Amèrica i jugà com a membre de ple dret de la Confederació Sud-americana de Patinatge (CSP). L’any passat Catalunya ja hi va prendre part, però ho va fer com a convidada, i aquest 2007 ho farà com a adherida a la CSP.

Publicitat

Ara les catalanes ja han accedit a la fase final. Amb un joc espectacular, ple de gols, han arribat a la següent i última fase invictes. El triomf més destacat i merescut va ser contra les antigues campiones del món i amfitriones enguany: la selecció de Xile. El partit, vibrant i emocionant fins al final, va acabar amb un 2 a 1 a favor de les catalanes. En els altres partits, la nostra selecció apallissà Estats Units per un 9 a 2, es va desfer amb facilitat de Colòmbia amb un  6 a 0 i va batre el Brasil amb un 1 a 3.

Ara ja tan sols falten dos partits per poder dir que Catalunya és campiona d’un campionat oficial. El combinat català, que des d’aquest any dirigeix Josep Maria Barberà, va acabar la passada edició de la Copa Amèrica en tercera posició, per darrere de les argentines i les xilenes, i enguany aspira a molt més.

Avui juga la semifinal a les 12.30 h i, si guanya, a les 20.00 h del vespre jugarà la final contra el guanyador de l’altra semifinal. Els partits es poden seguir en directe per Internet des del canal xilè Canal 13. (els partits són en hora Xilena, aquí són 6 hores més).
 
Podeu seguir l’evolució del campionat des de la web de la Federació Catalana de Patinatge clicant aquí.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió