Divendres, 31 de març de 2023 - Edició 1709
La República

Dailymotion, un referent en vídeos a la xarxa, s’instal·la a Barcelona

Barcelona continua essent un focus d’atracció de les empreses punt com, i la vitalitat barcelonina no passa desapercebuda per aquelles empreses de noves tecnologies que busquen instal·lar-se en ciutats amb un valor afegit. L’última multinacional en decidir-se per Catalunya ha estat Dailymotion.com, un referent mundial en vídeos a la xarxa, que segueix els passos de Yahoo i prepara una seu a la capital catalana.

Redacció 20/06/2007

L’empresa francesa Dailymotion, que permet compartir vídeos sense les restriccions de temps i tamany de Youtube, ha escollit Barcelona per instal·lar la seva nova seu, i ja cerca treballadors especialistes per a les seves oficines a Catalunya. Dailymotion és un dels gegants en vídeos a la xarxa, amb 9.000 vídeos nous i 16 milions de visites diàries. De fet, segons el rànquing Alexa, és la 73a web més visitada de la xarxa.

Segons l’oferta de feina de Dailymotion, per a Barcelona hi busquen algú per donar a conèixer l’empresa als ciutadans i dinamitzar el web.

Dailymotion segueix els passos de Yahoo!, que fa uns mesos va instal·lar un centre de recerca a Barcelona, l’únic fora dels Estats Units fins ara.