Diumenge, 20 de juny de 2021 - Edició 1060
La República

Curiositats de la Catosfera

Aquestes jornades de la Catosfera celebrades a Granollers han donat per molt, i concretament la xerrada de blocs polítics va acaparar la majoria de les crítiques i detalls curiosos. La […]

Redacció
Redacció 28/01/2008

Aquestes jornades de la Catosfera celebrades a Granollers han donat per molt, i concretament la xerrada de blocs polítics va acaparar la majoria de les crítiques i detalls curiosos.

La gran absència de la taula rodona de Blocs i Política fou Daniel Sirera, ja que el líder del PPC va caure a l’últim moment, sense donar explicacions a l’organització. Des del directe!cat especulem que no li devia interessar massa aparèixer retratar amb un CAT tan gros a l’esquena. A més i segons filtracions de l’organització, el popular que l’havia de substituir va defugir l’oportunitat al·legant que l’organització “no li garantia la seguretat”, quan la resta de polítics que van acostar-se a Granollers no van tenir problemes amb les mesures de seguretat del CTUG. En qualsevol cas, la majoria dels blocaires congregats a la Catosfera van celebrar l’absència dels populars amb un sonat aplaudiment, que va fer enrogir als mateixos membres de l’organització.

Per altra banda, d’aquesta xerrada de blocaires polítics hem de destacar el lamentable espectacle que suposà el powerpoint de la socialista Lourdes Muñoz Santamaría, carregat d’errades ortogràfiques, tal com s’aprecia en aquesta fotografia d’Antoni Ibàñez:

imatge

Aquest vergonyós atac a la nostra llengua també va despertar la indignació dels blocaires assistents, que van xiular les errades ortogràfiques tot preguntant-se com és possible que algú amb aquest menyspreu per la nostra llengua arribi a diputada. En qualsevol cas, el bloc de la diputada socialista és la prova perfecta que en la Catosfera, com en altres indrets, audiència i excel·lència no solen anar de la mà.