Edició 1776

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 06 de juny del 2023
Edició 1776

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 06 de juny del 2023

Cultura21.cat, un nou diari digital dedicat a la cultura

|

- Publicitat -

El diari digital Cultura21.cat consta d’una secció central de notícies d’elaboració pròpia amb actualitzacions permanents, articles d’opinió, reportatges, entrevistes i una secció de participació. Col·laboren amb el mitjà escriptors com Pere Gimferrer, Lluís-Anton Baulenas i Ignasi Riera, acadèmics com Enric Bou i Pepa Novell, directors teatrals com Julio Álvarez i Damià Barbany, creadors d’opinió com Patrícia Gabancho, músics com Mazoni, editors com Eugènia Broggi i Jordi Fernando, periodistes com Jordi Cervera i productors musicals com Joan Carles Doval, entre d’altres.

Publicitat

La interactivitat és una de les característiques de Cultura21.cat i, a tal efecte, ha desenvolupat una plataforma de blogs que posa al servei dels internautes perquè, sense cap cost, puguin tenir el seu quadern de bitàcola sota el paraigua de la web.

Tot i que la majoria de continguts versen sobre la indústria i la política cultural, Cultura21.cat inclou també una secció d’aparador, en col·laboració amb la revista Benzina, a través de la qual es mostren novetats literàries, cinematogràfiques, musicals, teatrals i artístiques. Tots els continguts de la web són d’accés lliure.

Per complementar l’oferta informativa de Cultura21.cat, l’editora publica també, amb caràcter semestral, una revista en paper de 132 pàgines amb la qual es dóna cobertura a continguts en profunditat. La revista es nodreix d’articles exclusius, no apareguts al portal. El seu àmbit de distribució inclou el conjunt dels territoris de parla catalana.

Impulsat pel Grup Comunicació21, Cultura21.cat s’integra en el conjunt de mitjans del grup que, des de l’any 2000, cobreixen buits existents en l’àmbit periodístic del país. Les tres línies de referència de Comunicació21 són: els periòdics gratuïts Línia (amb edicions al Vallès i a Barcelona), la revista Benzina i el portal d’anàlisi de mitjans Comunicació21. En aquest sentit, *Cultura21.cat es beneficia de diverses sinergies que li presten els altres mitjans del grup editor.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió