Edició 1953

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 30 de novembre del 2023
Edició 1953

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 30 de novembre del 2023

Ciutadans demanarà que Saura doni explicacions al Parlament sobre l’abstenció de diumenge

|

- Publicitat -

Així ho ha explicat el president de C’s, Albert Rivera, durant la roda de premsa de valoració dels resultats de la seva formació. Rivera creu que “cal ser crítics” amb la baixa dada de la participació per part dels partits polítics, però ha recordat que “hi ha una responsabilitat política” al departament de Saura, “creat per augmentar la participació ciutadana”.

Publicitat

Rivera vol que Saura comparegui al Parlament perquè expliqui per què “va fer una crida que la gent s’abstingui si no vota el seu partit”, un fet que considera “una vergonya” venint del responsable de Participació del Govern, i l’ha convidat a deixar la conselleria “si no li agrada que la gent participi”. Rivera espera que el conseller doni explicacions al Parlament sobre “què s’ha fet”.

Per la seva banda, el secretari general de C’s, Antonio Robles, que de moment i contra tot pronòstic encara no ha dimitit, ha dit que “en un sistema democràtic abans que res has de ser demòcrata” i creu que Saura “no pot dir això, perquè és una pedagogia democràtica molt poc decent”.

Publicitat

Més notícies

Opinió