Dimecres, 16 de juny de 2021 - Edició 1056
La República

C’s exigeix que la Generalitat deixi de subvencionar a “Racó Català”

C’s ataca de nou. Llàstima que ho faci d’una manera tan vil i desinformada. El partit que lidera Albert Riera ha demanat públicament que el Govern de la Generalitat deixi de subvencionar el web català ‘Racó Català’ ja que segons el Partido de la Ciudadania és un portal que ‘es dedica a difondre falsedats’ i a ‘fomentar l’odi i la violència’. Des del Racó ja han contestat explicant dues coses molt clares: la primera és que aquest any la Generalitat ha donat 0,0 milions d’euros i al web i la segona és que és C’s qui ‘desinforma i manipula’.

Redacció
Redacció 22/01/2008

C’s afirma: ‘el web de Racó Català ‘es dedica a difondre falsedats’ i a ‘fomentar l’odi i la violència’. Per tant, amb aquest punt de vista han demanat a la Generalitat de Catalunya que no subvencioni aquesta web. Segons el partit, una editorial publicada en aquest portal ‘es burlava’ de les amenaces rebudes pel seu president, Albert Rivera, arran d’unes pintades aparegudes en una botiga de la seva família. C’s denuncia que la pàgina web ho va qualificar de ‘muntatges’ de la mateixa formació per rebre atenció mediàtica. Racó Català ha respost assegurant que Ciutadans ‘desinforma i manipula’ l’editorial a la qual es refereix ja que aquesta només va posar en relleu ‘la coincidència entre les pintades i unes eleccions’. Els responsables del portal han criticat que C’s no s’hagi posat en contacte amb ells ‘per demanar explicacions de cap mena ni per mirar d’aclarir la deficient comprensió lectora que des d’aquest partit es fa gala’.

Zero Patateru

Bàsicament, C’s, tenia ganes de fer fum. Des del web ‘Racó Català’  també s’ha recordat que aquest passat 2007 la Generalitat “ha concedit zero euros” en concepte d’ajuts al portal en català que està entre els tres primers més visitats a la xarxa.