Dilluns, 2 d'agost de 2021 - Edició 1103
La República

Criteria estudia diverses ofertes per vendre PortAventura

Criteria, el grup inversor de ‘la Caixa‘ que té el 100% de les accions de PortAventura, està estudiant diverses ofertes que ha rebut per vendre el parc temàtic. Segons ha informat el director de comunicació de Criteria, Juan María Hernández, a l’ACN, cada mes arriben ofertes de compra per PortAventura, ‘però encara no hi ha cap oferta sòlida’. La intenció de Criteria respon a les operacions de desinversió del ‘holding’. Segons Hernández, aquesta operació de venda es troba encara en una ‘fase molt verda’, tot i que ha reconegut que hi ha grups interessats a comprar el parc temàtic.

Redacció
Redacció 19/11/2008

Hernández ha afirmat que ara per ara, ‘tal com estan les coses en el tema financer’, no hi ha la intenció de vendre PortAventura, però ha admès que si arribés una oferta sòlida d’algun grup es vendria el complex, valorat en 700 milions d’euros. La intenció de Criteria respon a la política de desinversió del ‘holding’.

Tot i això, el director de comunicació de Criteria ha assenyalat que aquesta operació de venda es troba en una ‘fase molt verda’, però ha reconegut que hi ha grups interessats a comprar el parc d’atraccions. PortAventura és l’opció més fàcil per desinvertir ja que altres empreses que estan de la cartera de Criteria ‘estan cotitzant’, segons ha explicat Hernández.