Dimecres, 23 de juny de 2021 - Edició 1063
La República

Crida de les entitats per omplir d’estelades el Vicente Calderón

L’Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural, l’associació de juristes DRETS i la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes han emès un comunicat on es ostren contents per l’èxit del recurs presentat per DRETS, que ha aconseguit que les estelades puguin entrar al Vicente Calderón a la final de Copa que enfrontarà el Barça i el Sevilla el proper diumenge. Es feliciten per la decisió del magistrat del jutjat número 11 de Madrid, que “ha aplicat el sentit comú i ha deixat sense efecte la prohibició de la delegació del govern espanyol a Madrid, en considerar que l’estelada no incita a la violència, ni al racisme, ni a la xenofòbia ni a qualsevol altre forma de discriminació”.

Redacció
Redacció 20/05/2016
Per aquest motiu, davant d’aquest nou escenari, expliquen que anul·len el repartiment de banderes escoceses i es “centren a fer una crida a l’afició del Barça per a que diumenge ompli d’estelades el seu sector del Vicente Calderón. Aquesta serà la millor manera de celebrar la victòria de la llibertat d’expressió i de demostrar de manera pacífica que les estelades són un símbol que ens identifica, i una bona resposta a aquells que volen coartar-nos la llibertat”.

La JNC envia una estelada a tots els jugadors del Barça

la Joventut Nacionalista de Catalunya ha enviat una estelada per a cada jugador del Barça, per tal que se la puguin endur a la final de la Copa, com a mostra de rebuig a tota la situació creada per l'intent de prohibició, que titllet d'una acció “polititzada i intencionada”. 
 
Segons el secretari general de l’organització política juvenil, Sergi Miquel, aquesta iniciativa “és una mostra de refús total a un fet, que demostra una vegada més, com és i a quin estat estem sotmesos”. “Esperem que aquestes estelades, siguin un unes més a les moltes que han de viatjar aquest diumenge a Madrid”, remarca Miquel.