Divendres, 17 de setembre de 2021 - Edició 1149
La República

Crida d’Ara és l’Hora al voluntariat a 100 dies de les eleccions: “El que farem és inèdit i colossal”

Amb el lema ‘On tot comença’, l’ANC i Òmnium tornen a fusionar-se en la plataforma ‘Ara és l’Hora’ per tirar endavant una campanya per assegurar que la independència guanyi el 27-S. Qui serà responsable de la campanya d’Òmnium el 27-S, Raül Romeva, ha parlat clar: “Tenim 100 dies d’aquí al 27-S, cent dies amb molta feina, i ens hem de mobilitzar tots perquè guanyi el Sí”. També ha destacat la gran necessitat de reactivar tota la massa de voluntaris: “Fem una crida al voluntariat perquè la campanya sigui un èxit, el que farem és inèdit i colossal”. 

Redacció
Redacció 18/06/2015

Necessitat d'explicar el per què de la independència

La idea força de la mobilització és explicar el per què de la necessitat d’aconseguir la independència. El membre del secretariat nacional de l’ANC Josep Sabaté ha dit, en la roda de premsa on s’han explicat tots els detalls, que “la campanya d’estiu omplirà de contingut la República Catalana. Construirem i explicarem un país nou”.

Acció '10+'

Això s’articularà amb l’acció ‘10+’, que constarà de “10 grans actes arreu del territori, i cadascun d’ells explicarà un dels 10 eixos de la República Catalana”, segons Sabaté. Cada setmana se’n farà un, i tots aquests actes confluiran d’alguna manera l’11 de setembre a la Meridiana. L’ANC diu que “seran actes massius i molt participatius”.

No hi haurà vacances aquest estiu

Muriel Casals i Jordi Sànchez, presidents d’Òmnium i Assemblea respectivament, han coincidit a dir que és necessari explicar el per què de la independència, i també han destacat que aquest serà un altre estiu sense vacances. Amb l’anunci de la campanya ‘On tot comença’, Ara és l’hora també ha presentat el vídeo promocional per captar voluntaris i aixecar l’ànim durant l’estiu, que acompanya aquesta notícia.