Dimecres, 4 d'agost de 2021 - Edició 1105
La República

Cremaran 500 símbols independentistes per a respondre als independentistes catalans

Els fabricants d’encenedors estaran contents. Sembla ser que els nacionalistes espanyols es voldran fer seva la nostra moda. Grups d’ultradreta de València s’han proposat cremar símbols independentistes. Tal acció pretén donar el suport al Cap de l’Estat espanyol i a la bandera nacional espanyola. L’acte està convocat durant una manifestació el dia 12 a la mateixa ciutat de València. Qui ha ideat aquesta iniciativa no podrien ser uns altres que Espanya 200, partit polític neonazi i franquista el qual directe!cat ja ha denunciat diverses vegades la seva forma de funcionar. 

Redacció
Redacció 05/10/2007

Es farà durant una manifestació el dia 12 a València. Volen donar el seu suport al Cap de l’Estat espanyol i a la bandera nacional espanyola. ‘Després dels episodis de crema de banderes i símbols nacionals realitzada per independentistes catalans’, el partit polític Espanya 2000 vol respondre al que ells consideren ofenses ‘contra el Cap de l’Estat i contra la nostra Bandera Nacional’.

El pròxim 12 d’octubre (a partir de les 18.00 h. des de la Plaça d’Espanya de València) simpatitzants d’Espanya 2000 cremaran 500 ‘símbols independentistes’. L’objectiu: protestar contra ‘les mostres dels radicals obstinats a dividir Espanya’. La manifestació el lema de la qual és ‘A Espanya, els espanyols primer: contra la immigració il·legal i en defensa dels nostres drets’, transcorrerà pels principals carrers del centre de València i espera ser un èxit d’assistència, segons els convocants.

España 2000

Per si encara no sabeu de quin peu calça aquesta gent, llegiu aquestes dues notícies que directe!cat us ha ofert anteriorment.

La ultradreta valenciana agredeix a un portaveu del Bloc

L’ombra de la ultradreta al Llevant Unió Esportiva