Dijous, 12 de Desembre de 2019 - Edició 504
La República

Coscubiela protagonitza un nou escàndol utilitzant la seva mare, de 87 anys, estirada en una camilla d’hospital

El polèmic polític de CSQEP, Joan Coscubiela, ha protagonitzat un nou escàndol moral a twitter. Ahir a la tarda penjava a la xarxa social una imatge de la seva mare en una camilla de l'Hospital del Mar, abandonada al passadís. La fotografia estava retocada, ja que incorporava un filtre en BN per dramatitzar l’escena. Coscubiela ha aprofitat la imatge per fer demagògia sobre la gestió de la sanitat pública, en aquest cas, cal recordar que l’hospital del Mar, des del 2010, està gestionat pel Consorci MAR Parc de Salut de Barcelona, en el que la Generalitat hi té una representació del 60% i l’Ajuntament de Barcelona del 40%.

Redacció
Redacció 08/02/2016

ICV té un representat al consell rector de l'Hospital del Mar, vell conegut de Coscubiela amb un sou d'escàndol 

Un dels 4 vocals del consell rector del Parc de Salut Mar, en represetnació de l'Ajuntament de Barcelona és el Sr. Ricard Fernández i Ontiveros, que va ser membre de la Comissió Executiva d’ICV, i va ostentar diferents càrrecs a la Generalitat durant el Govern Maragall: Secretari general del Departament de Medi Ambient i Habitatge, Secretari d’Habitatge, President d’ADIGSA i Vicepresident de l’Institut Català del Sòl. Actualment és gerent de Drets Socials de l’Ajuntament de Barcelona, amb un sou de 95.000 euros anuals.

Coscubiela cau baix

Una dona en una camilla d’hospital gesticulant dolor, sense ningú al voltant. La imatge, amb el filtre en blanc i negre dóna imatge d’abandó i misèria. La dona de la fotografia que sembla retorçar-se de dolor, és la mare de Joan Coscubiela, segons ell mateix, després de penjar-la a twitter i aprofitar per fer demagògia de la gestió de la sanitat pública.

Un filtre en blanc i negre i la fotografia publicada tres vegades amb diversos comentaris per cridar l’atenció:

“La mare, 87 anys, en passadís hosp del Mar, esperant en camilla de l'ambulancia. Malauradament és freqüent.”

“Puc entendre que faltin llits. Em costa entendre que no hi hagin camilles. Mentre varies ambulàncies bloquejades.”

“Hi ha maneres d'estalvi molt cares. Com no hi ha camilles, les ambulancies i el seu personal estan bloquejats.”

Coscubiela acabava amb un nou tuit, aquesta vegada sense fotografia:

“L'esforç del personal sanitari per mantenir l'assistència és titànic. Però moltes coses no depenen d'ells, i el personal sanitari ho pateix”.

 
L’allau de tuits amb crítiques i queixes per la demagògia del polític –com també algun comentari favorable- era d’esperar i segurament era el que intentava provocar el mateix Coscubiela, que va respondre al cap de poc més de mitja hora més:
 
“Si no us importa, deixeu que la meva mare i jo decidim de quina manera fem valdre els nostre drets de ciutadania.”

“No veureu en els tuits anteriors ni una sola referencia política. És només la indignació de fill. I tinc tant de dret com qualsevol ciutadà”.
 
 

Relacionats