Dimarts, 27 de juliol de 2021 - Edició 1097
La República

Convoquen la primera ‘Festa techno per la Independència’

La fundació privada Som, responsable de l’emissora Som Ràdio, ha anunciat la ‘primera festa Techno per la independència‘, el primer aplec d’aquestes característiques que es farà a Catalunya. La voluntat dels organitzadors és ‘gaudir d’una oportunitat única per reivindicar el nostre dret a ser un país lliure’ gràcies a la selecció de música electrònica que punxaran els responsables de l’emissora. L’esdeveniment es retransmetrà en directe per les emissores de Som Ràdio, i segons han anunciat els convocants, ‘tots els beneficis recaptats serviran per finançar la independència de Catalunya’, tot i no especificar de quina manera.

Redacció
Redacció 17/01/2011

La primera festa Techno per la independència de Catalunya es celebrarà el proper 5 de febrer a la sala Psicòdromo, al carrer Almogàvers de Barcelona. L’esdeveniment començarà a les 22:00 hores i s’allargarà fins les 05:00 hores, emetent en les freqüències de Som Ràdio i a través d’Internet.

Amb la festa la fundació vol mesclar reivindicació independentista amb música Techno, de la mà dels punxadiscos Madcore i Roger Hard del Team DJ de Som Ràdio, així com el resident de Psicòdromo, Nando Dixkontrol. L’entrada costarà 10 euros i les consumicions seran a preu popular.