Dilluns, 14 de juny de 2021 - Edició 1054
La República

Convergència respon amb contundència a l’actitud de “mascle alfa” de la CUP

Francesc Homs s’ha mostrat contundent a l’hora de respondre a l’actitud passiva de Gabriela Serra respecte a la pertinència o no de donar validesa al nou pressupost de la Generalitat. A la retina de tothom hi ha la permissivitat de la formació anticapitalista amb els pressupostos que ha presentat Ada Colau.

 

Redacció
Redacció 07/05/2016

Homs, ha acusat la CUP de “trencar el somriure independentista” i els ha demanat que abandoni “l’actitud desafiant de mascle alfa”. A Convergència no li ha semblat bé la condescendència de la CUP amb Ada Colau, i és cada vegada més obvi que l’escletxa entre la formació que travessa un procés de refundació i la CUP de la nova legislatura és cada vegada més gran.

El portaveu de CDC a través de DiL al Congrés, Francesc Homs, ha volgut treure pit amb un discurs que ja apuntava un to marcadament preelectoral, quan ha dit que Convergència és la formació que més ha fet per l’Estat propi “aguantant querelles, fent passos al costat i arribant a trencar amb Unió”. Homs ha demanat a la CUP una actitud més positiva “perquè nosaltres, quan ho hem fet, hem excel·lit i hem guanyat”. L’actitud de l’exportaveu de la Generalitat coincideix amb les declaracions que ha fet aquesta setmana Artur Mas carregant contra la CUP, la qual cosa va molestar als anticapitalistes.