Dimarts, 3 d'agost de 2021 - Edició 1104
La República

Convergència Aranesa dona “llibertat d’actuació” a la militància davant l’1-O

“Ningú pot trobar respostes categòriques” a les preguntes que genera, però mostren el seu suport amb la participació democràtica i amb els “diferents corrents de pensament” que “conviuen dins la societat i del partit”, detalla el president del partit, Carlos Barrera.

Redacció
Redacció 17/08/2017
Convergència Aranesa (CDA-PNA) ha anunciat que donarà “llibertat d'actuació” als càrrecs electes, militants, simpatitzants, seguidors i votants davant del referèndum de l'1 d'octubre.
 
El president de la formació, Carlos Barrera, i el secretari general, Luis Carlos Medina, signen un comunicat en què indiquen que el partit ha estat sempre “plural, transversal i moderat” i en què afirmen que en els darrers temps hi ha hagut un “canvi de paradigma” que ha provocat una “situació política inestable i sovint impossible de predir” a “Europa, Espanya, Catalunya i l'Aran”.

“Llibertat” a càrrecs

 
Pel que fa a l'1-O, afirmen que “ningú pot trobar respostes categòriques” a les preguntes que genera, però mostren el seu suport amb la participació democràtica i amb els “diferents corrents de pensament” que “conviuen dins la societat i del partit”.
 
És per això que el comunicat acaba afirmant que des del partit es dóna “llibertat” a càrrecs electes, militants, simpatitzants, seguidors i votants per fer “el que considerin oportú en l'exercici dels seus drets i llibertats individuals, fonament de la democràcia”.