Dijous, 16 de setembre de 2021 - Edició 1148
La República

Concentració de rebuig contra l’agent de la policia espanyola que es va pixar sobre una estelada

(ACN).- Una trentena de persones s'han concentrat aquest dissabte a la tarda al bar Golden Gloves de Calella per rebutjar que dimecres un agent de la policia espanyola va orinar sobre una estelada en sortir d'aquest local. Aquest acte ha estat convocat per les entitats Plataforma Calella Decideix Independència, Assemblea Calella i la CUP amb la voluntat de condemnar aquests fets, que han qualificat d'”incívics, intolerants, inacceptables i vergonyosos”. Els concentrats han regalat un orinal i tres estelades al propietari del bar d'on el policia va despenjar la bandera i han llegit un manifest en el qual han denunciat l'incivisme de l'agent.
 

Redacció
Redacció 14/03/2015

Un agent antidisturbis de la policia espanyola fora de servei va despenjar del sostre d’un pub de Calella una estelada dimecres passat i després de passar-se-la pel cul mentre feia proclames antiindependentistes s’hi va pixar al damunt animat per tres agents més. Prèviament els quatre agents, clients habituals del pub s’havien enfrontat a un grup de joves que eren a la porta del pub fumant.

El passat novembre el directe.cat ja va explicar com passen les hores mortes els agents de la policia espanyola a Calella, principalment es distreuen intentant lligar amb catalanes independentistes, arrenquen cartells de l’ANC, fan sauna, jacuzzi i gimnàs a l’hotel on s’allotgen, i van copes a la nit.