Dilluns, 2 d'agost de 2021 - Edició 1103
La República

Comercialitzen la careta de Puigdemont amb la que es podria despistar la policia

Gerard Sesé @gerardsese | Les possibilitats que Carles Puigdemont es presenti a la investidura per sorpresa va agafant cos. A l'entrevista d'aquest matí a El Matí de Catalunya Ràdio, el president legítim no ho ha descaratat. La premsa espanyola especula com s'ho podria fer Puigdemont arribant a teoritzar sobre un possible viatge en vaixell des de França. Ara, l'empresa de joguines catalana DRIM ha comercialitzat un utensili que podria ajudar al president a creuar la frontera. 

Redacció
Redacció 19/01/2018
Aviat serà carnaval i tocarà disfressar-se. Ja està disponible, és de cartró i costa 2,99 euros. És la careta de Carles Puigdemont. La comercialitza l'empresa de joguines catalana DRIM que la presenta com un complement per a disfressar-se de president.
 
directe!cat ha parlat amb DRIM i han assegurat que si es demana per internet, en 48 hores es rep la comanda. També han especificat que encara no totes les botigues la tenen.
 
Aquesta disfressa podria convertir-se en un autèntic maldecap per a la policia espanyola si finalment Puigdemont decidís fer acte de presència a la seva investidura. Al més pur estil 'V de vendetta', centenars de catalans podrien disfressar-se de Puigdemont a la frontera i despistar les forces de seguretat espanyoles que, ara mateix, estan desesperades per si hi ha qualsevol intent d'entrar al Principat de Carles Puigdemont. De fet, segons publiquen alguns mitjans, l'obsessió i paranoia s'hauria instal·lat al ministeri d'interior que hauria ordenat fer controls més exhaustius a la frontera catalano-francesa.

També disponible per a imprimir

Si hi ha algú que té pressa i una bona impressora, també ha sorgit la idea d'oferir una imatge de proporcions reals perquè, qui ho desitgi, se la pugui descarregar i imprimir a casa. Això sí, haurà de col·locar ell mateix les gometetes i retallar-ne la silueta. Així que, aquest carnaval (o per a la investidura) qui no es disfressi de Puigdemont és perquè no vol.