Dimecres, 28 de juliol de 2021 - Edició 1098
La República

Colau: “Tenim l’objectiu de facilitar la participació en l’1-O”

“Nosaltres farem tot el que puguem perquè es pugui garantir la participació”, ha expressat diverses vegades l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, en una entrevista  a RAC1.

Redacció
Redacció 13/09/2017
“El deure de l'ajuntament és preservar la institució i els treballadors públics però també garantir el dret de tots els ciutadans”. Així, Colau ha comentat que “farem tot el que sigui a les nostres mans”. Preguntada de nou pels locals on exercir el dret a vot, l'alcaldessa ha repetit una vegada i una altra que “treballarem per facilitar la participació”.
 
“Des de la Generalitat ens van fer un requeriment i nosaltres en vam fer un altre dient que treballaríem per preservar les institucions i els treballadors públics i també per facilitar la participació”, ha ressaltat. “Tenim l'objectiu de facilitar la participació en l'1-O”, ha reiterat.
 
La participació de Colau
 
“La meva predisposició és participar l'1-O”, ha detallat l'alcaldessa però ha remarcat que aquest “no és el referèndum que Catalunya necessita”.
 
“Creiem que les coses no s'estan fent com s'haurien de fer però crec que igualment s'ha de sortir al carrer”. Colau ha explicat que la posició dels comuns s'està debatent aquesta setmana i se sabrà aquest divendres.